Colacei pentru bebelusi - Prea groasa pentru gurita ei - 1

Prea groasa pentru gurita ei - 1 - Colacei pentru bebelusi

Prea groasa pentru gurita ei - 1 1

Are gurita prea mica pentru pula asta mare neagra ciocolatie 1698 gurita ei este prea mica pentru a incapea aceasta pula mare in ea 1407 numai un negru cu pula mare poate aduce o tarfa in starea asta 1340 e blondina doreste so inghita pe toata dar este prea mare pula de negru 1084 au parte de o pula mare de negru ce ajunge pentru amandoua 1306 face pozitia 69 pentru a simtii mai.

Prea groasa pentru gurita ei - 1 2

Scriu pentru că mă ajută pentru că am nevoie să dau peafară tot binele meu și uneori și răul pentru că vorbele odată scrise schimbă lucruri și eu cred că le schimbă 238n bine scriu despre copiii mei despre mine despre tot ce ne face viața frumoasă 206ncerc să ajut cu informații bine documentate cu simțăminte și experiențele noastre cu lucruri și stări.

Prea groasa pentru gurita ei - 1 3

Pe poteca vietii mele a aparut intro dimineata frumoasa un muflon mai putin frumos am vazut ca pofteste la marul meu si lam servit si pe el marul era taiat in bucatele prea mari pentru gurita lui si mam gandit ca nu ar fi rau sa musc eu marul in bucatele mai mici ca sa nu se innece.

Prea groasa pentru gurita ei - 1 4

Span classnews_dt21032011spannbsp018332unii vor reactiona la modul shut down un raspuns creat de organism pentru a se proteja de prea multi stimuli in cazul bebelusilor mai sensibili acest mecanism nu functioneaza dimpotriva vor fi mai agitati suparati de gaze si vor adormi cu greu noaptea.

Prea groasa pentru gurita ei - 1 5

pentru cei care au iubit macar o data in viata si au suferit inzecit pentru bucatica de bucurie gustata pentru cei care au mancat pelin pentru o gurita de ambrosie pune un blues in surdina si citeste povestea asta o sa iti placa.