Lyckligare nu - Nu va uita noaptea asta - 3

Category

Nu va uita noaptea asta - 3 - Lyckligare nu

Nu va uita noaptea asta - 3 1

1 fara dragoste suntem orfani de toate fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid 2 dzeu nea dat 2 picioare sa mergem 2 maini sa tinem 2 ochi sa vedem 2.

Nu va uita noaptea asta - 3 2

Dak nu ar exista aceste momente tainice ale visariilumea nu ar mai avea farmec deoarece uneori doar visand mai poti atinge imposibilul din realitate.

Nu va uita noaptea asta - 3 3

Oricat de mult as incerca nu te pot uita si nici nu vreau sa te uit darviata ta sa schimbat a aparut un ingeras in viata taai ce eu miam dorit si imi doresc din tot sufletul dar nu pottotul este diferit pentru tine acum ai un motiv in plus sa fi fericit si ma bucur pentru tine.

Nu va uita noaptea asta - 3 4

Doar 2041 dintre romanii cu drept de vot sau prezentat la urne in romania in cele doua zile in care sa desfasurat referendumul prin care sa dorit revizuirea notiunii de familie in constitutie potrivit datelor anuntate de biroul electoral central asta inseamna ca scrutinul nu va fi validat.

Nu va uita noaptea asta - 3 5

1 cu glasul meu către domnul am strigat cu glasul meu către dumnezeu şi a căutat spre mine 2 238n ziua necazului meu pe dumnezeu am căutat chiar şi noaptea m226inile mele stau 238ntinse 238naintea lui şi nam slăbit sufletul na vrut să se m226ng226ie.

Nu va uita noaptea asta - 3 6

Tot miercuri la cotroceni intrebat daca sustine o motiune de cenzura klaus iohannis a raspuns eu nu trebuie sa sustin o motiune de cenzura.

Nu va uita noaptea asta - 3 7

Sa ne cinstim fostii profesori fostii instructori si fostii comandanti sa sustinem dezvoltarea invatamantului romanesc singura cale de propasire a natiunii romane.

Nu va uita noaptea asta - 3 8

va aflați pe blogul iubirii iubirea poate 238nvinge orice a iubi este 238nsăși esența vieții este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să 238nsoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

Nu va uita noaptea asta - 3 9

Floarealbastră iar teai cufundat 238n stele şi 238n nori şin ceruri nalte de nu mai uita 238ncalte sufletul vieţii mele 206n zadar r226uri 238n soare.

Nu va uita noaptea asta - 3 10