Jarak semarang dengan jogja - Aksi cikgu dengan murid - 2

Aksi cikgu dengan murid - 2 - Jarak semarang dengan jogja

Aksi cikgu dengan murid - 2 1

Antara langkahlangkah untuk mengurangkan kadar kemalangan jalan raya adalah dengan memberi didikan tentang pengetahuan dan kepentingan mematuhi peraturan jalan raya kepada muridmurid.

Aksi cikgu dengan murid - 2 2

muridmurid prasekolah diagihagihkan kepada kumpulan dengan ikatan reben di tangan.

Aksi cikgu dengan murid - 2 3

Eh tadi cikgu amir ketawa kenapa cikgu izyan menangis pula cikgu arifin kehairanan lalu mencapai surat yang dibaca cikgu izyan cikgu arifin yang selesai membaca surat itu merenungi hadiah yang terletak bersebelahan dengan sehelai tudung sutera.

Aksi cikgu dengan murid - 2 4

Bagi pelajar yang malas hidup ini terlalu mudah iaitu dengan membiasakan diri untuk mengatakan tidak dan tidur pelajar sebegini hanya memandang kehidupan yang dilaluinya pada masa sekarang yang mewah diulit kemewahan yang disajikan oleh ibu bapa.

Aksi cikgu dengan murid - 2 5

I dari perspektif yang berbeza pula peraturan sekolah yang lemah turut menyebabkan masalah buli dalam kalangan remaja kian bermaharajalela dan merebak dengan pantas bagaikan virus epidermik.

Aksi cikgu dengan murid - 2 6

Artikel ini membutuhkan lebih banyak catatan kaki untuk pemastian bantulah memperbaiki artikel ini dengan menambahkan catatan kaki dari sumber yang tepercaya.

Aksi cikgu dengan murid - 2 7

Bila dah masuk bulan mei maka teringatlah satu tarikh yang menjadi ingatan buat merekamereka yang bergelar guru iaitu tanggal 16 mei dan tak sah jugak lah kalau sambutan hari guru tak dimeriahkan dengan aktiviti persembahan oleh pelajar atau pun guru.

Aksi cikgu dengan murid - 2 8

Cuba selidik mungkin boleh berbincang dengan cikgu mengapa anak kita berkelakuan begitu mungkin dia tak selesa atau ada kawankawan yang buli ke sebab sesetangah budak cepat fobia lagi2 baru masuk alam persekolahan anak saya dulu pun macam tu bila saya dapati rupa cikgu dia yang bermasalah harap puan ambil langkah yang bijak.

Aksi cikgu dengan murid - 2 9

Setelah menjadi ketua panitia bahasa malaysia bagi tahun 2014 sudah pastilah segala maklumat dan perkembangan pegawai guru yang keluar menghadiri kursus akan diberikan kepda saya.

Aksi cikgu dengan murid - 2 10